miercuri, 8 februarie 2012

Familia Rothschild este una cu tradiție în istoria lumii financiare și nu are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute familii din lume, datorită imperiului financiar-bancar pe care l-a creat și l-a susținut de-a lungul anilor.

Cei de la Business Insider au făcut o trecere în revistă a moștenitorilor dinastei Rothschild.

Nathaniel "Nat" Rothschild a fost președinte al fondului de investiții Atticus Capital din 1996 până în 2009. Acum locuiește în Elveția, de unde conduce JNR Limited, o firmă de consultanță specializată pe tranzacții din domeniul resurselor naturale pe piețe emergente. Este, de asemenea, șef la Bumi Plc, o companie minieră din Indonezia, listată la Bursa de la Londra.

Nu are decât 39 de ani, însă are un simț al banilor ieșit din comun. Se află pe locul 67 în topul celor mai bogați britanici, cu o avere care s-a triplat în 2010, estimată la un miliard de lire sterline.

Este cel mai tânăr copil și singurul fiu al lui Jacob Rothschild, cel de-al patrulea baron Rothschild și al Serenei Mary Dunn.

David Mayer de Rothschild este un activit pentru mediu și aventurier. Conduce grupul Adventure Ecology, care militează împotriva factorilor care duc la fenomentul de încălzire globală. În prezent, trăiește în California.

Este fiul lui Evelyn de Rothschild.

Lynn Forester de Rothschild este CEO al E.L. Rothschild, un holding cu investiții în media, printre care se află și grupul care deține The Economist. A fost un finanțator major pentru Hillary Clinton în 2008. Își petrece timpul între New York și Londra.

Este căsătorită cu Evelyn de Rothschild.

Serena, baroneasă de Rothschild, (născută Serena Mary Dunn), căsătorită cu Jacob Rothschild. Locuiește în Anglia.

Nadine de Rothschild, scriitoare franceză și actriță. Este văduva lui Edmond Adolphe de Rothschild.

Leopold David de Rothschild activează în domeniul financiar. Este un cunoscut filantrop și un atât de mare este un iubitor de muzică încât a învățat să cânte la pian și la vioară în diverse organizații de profil. Este fostul șef al Bănciui Angliei, iar acum activează în banca familiei.

Este cel mai tânăr fiu al lui Lionel Nathan de Rothschild.

Emma Georgina Rothschild predă istorie economică la Harvard și este profesor de onoare la Cambridge. Este căsătorită cu laureatul premiului Nobel, ecomistul indian Amartya Sen.

Este fiica celei de-a doua soții a lui Victor Rothschild.

Édouard Etienne Alphonse de Rothschild este membru al aripii franceze a familiei, deține acțiuni la compania Lafite, care activează în industria vinurilor. În 2005, a investit 28 de milioane de dolari în publicația pariziană de stânga Liberation.

Este fiul lui Guy de Rothschild.

Baronul David René James de Rothschild este președinte al Rothschild Continuation Holdings, cu sediul în Elveția, și fost președinte al De Beers. Trăiește în regiunea Normandiei, lângă fratele său Edouard.

Este fiul lui Guy de Rothschild.

Charlotte Henriette de Rothschild
este soprană britanică care cântă prin toată lumea, dar este foarte cunoscută îndeosebi în Japonia.

Este fiica lui Edmund Leopold de Rothschild și geamăna lui David Lionel de Rothschild.

Anthony James de Rothschild, șefă la A7, companie cu sediul la Brighton care activează în industria muzicii.

Este fiica cea mare a lui Evelyn Robert de Rothschild.

Sursa: capital.ro

SaLuSa, 30.01.2012


Nu va fie frica deoarece multe se pot petrece si doar de la o saptamana la alta, iar planul eliberarii voastre de sub Cei intunecati progreseaza foarte bine. Dupa cum am sugerat deja, tineti cont de ce se petrece in jurul lumii, pe masura ce dorintele voastre de schimbare ajung sa se implineasca. Tine de a gasi sursele de stiri demne de incredere, din care sa va faceti o imagine asupra ceea ce se petrece. Voi stiti ca timpul se accelereaza, iar acesta este un lucru binevenit, intrucat ati asteptat mult pentru ca vremurile de pe urma sa inceapa. Credeti-ne ca ele sunt exact asa cum noi ni le-am dori, cu aliatii nostri care au succes in a crea conditiile care sa ne permita sa venim mai aproape de voi. Tot ceea ce a fost promis vi se va da, chiar daca nu este exact asa cum v-ati imaginat, iar in unele cazuri se poate dovedi a fi mai emotionant si mai implinitor.


Amintiti-va ca totul este in mainile unor Fiinte Mai Inalte, care au urmarit calea voastra spre Ascensiune de la inceput, care a fost cu mult in urma. Voi ati stiut cand ati inceput, insa cu degradarea nivelelor voastre de constiinta, voi ati devenit separati de Sursa si unul fata de celalalt. Totusi, aceasta era de asteptat, desi s-a manifestat in urma folosirii gresite a liberului arbitru, care v-a fost oferit. Voi acum stiti ca ati trecut prin Evul Mediu, care v-a aratat cat de mult puteti cadea atunci cand pierdeti legatura cu adevaratul vostru sine. Ciclul prezent a fost cel mai solicitant de cand ati venit in incarnarile fizice, iar el a fost precedat de vieti in civilizatii mai vechi, despre care stiti foarte putin. Voi va amintiti foarte putin despre ele, dar fiti siguri ca fiecare experienta a contribuit in a va aduce unde sunteti acum. Voi ati crescut foarte mult in intelegerea pe care o aveti asupra fizicalitatii, iar aceasta a ajutat de asemenea in a va accelera evolutia.


Ascensiunea si dincolo de ea va continua sa aiba experiente planuite cu ghidarea Ghizilor vostri si a Sinelui Superior. Totusi, va veti afla intr-o pozitie in care sa aveti un cuvant mai greu, in care vor fi acestea, in timp ce mergeti inainte ca si Fiinte Galactice. Dupa cum veti intelege, viata va avea o infatisare complet noua si va avea o mica asemenare cu ceea ce vedeti acum in dimensiunea voastra actuala. Ramane sa va dati seama cum va fi sa fiti complet liberi, dar atunci cand veti fi, aceasta se va petrece deoarece v-ati ridicat la un nivel nou de constiinta, care va asigura ca sunteti complet constienti de responsabilitatile voastre. Legile Universului sunt chiar simple si necesita ca voi sa respectati suveranitatea altor suflete, si sa nu intentionati nici un rau sau interferenta cu ele. Intr-adevar inclinatia voastra va fi sa impartasiti Iubirea si Lumina voastra cu toate formele de viata, dupa ce ati inteles si acceptat Unicitatea a Tot Ceea Ce Este. Intreaga viata/Toate formele de viata se afla pe calea evolutiei si are/au o dorinta puternica de a reveni la Sursa din care a/au venit.


Viata pe Pamant poate fi vazuta a fi foarte singuratica si voi intalniti toate tipurile de suflete, aflate la nivele foarte diferite de progres si intelegere, ceea ce va imbogateste experientele. Sarcina voastra a fost sa le stapaniti si sa invatati orice lectii v-au adus. Voi cei ai Luminii ati reusit si sunteti pregatiti sa treceti mai departe, dar veti beneficia mereu de pe urma lor, ele fiind pastrate la nivel subconstient. Aveti toate motivele sa fiti multumiti de voi pentru ca ati trecut prin dualitate si ati trecut in Lumina. Acum puteti sa reveniti la un nivel de constiinta cu care sunteti cu adevarat familiar si la care ati trait odata in dimensiunile superioare, fara sa mai trebuiasca vreodata sa reveniti in vibratiile joase.



In dimensiunile mai inalte voi veti avea incercari, insa ele sunt mai acceptabile, si cel mai exact pot fi privite ca si misiuni, care adesea implica suflete care pot beneficia de pe urma experientei voastre. Amintiti-va ca in aceasta (viitoare, n.t.) faza voi va veti darui in serviciul pentru ceilalti, si practic oricine care a ascensionat urmeaza in mod firesc aceasta linie. In permanenta voi ascensionati, insa progresul este cu mult mai incet, in conditiile in care arareori trebuie sa faceti fata situatiilor negative. Depinde desigur de directia in care doriti sa mergeti, deoarece ati putea fi unul dintre cei care doresc sa se reintoarca in vibratiile joase. Pasul in care doriti sa va inaltati este intrutotul decizia voastra, iar nimeni nu este fortat sa mearga mai repede decat doreste. Prin urmare, in dimensiunea voastra actuala nu fiecare suflet se va simti pregatit sa ascensioneze si (cei care vor alege, n.t.) vor ramane in ea, acolo unde se vor simti mai in largul lor.



Este in aceasta perioada in care karma vine si trece foarte repede, iar pentru unii va parea ca un lucru urmeaza un altul, fara a avea timp sa respire. Dragilor, acestea se petrec in concordanta cu nevoile si necesitatile voastre de a va elibera karma inainte de a ascensiona. O parte din ea este mostenire din trecut, deoarece nu intotdeauna se reintoarce la voi ceea ce meritati pe durata aceleiasi vieti. Adesea aceasta se petrece atunci cand sunteti cel mai bine pregatiti sa ii faceti fata si sa iesiti cu succes din aceasta eliberare (incercare, n.t.). In ultima socoteala s-ar putea sa fiti scutiti de o parte din karma, in concordanta cu Legea Gratiei.


Voi puteti intelege de ce sunteti descurajati de la a face judecati la adresa unui alt suflet, daca va spunem ca nu aveti nici o posibilitate de a stii ce le-a adus experientele lor. De asemenea, atunci cand percepeti ceva ca fiind o pedeapsa, tineti minte ca nu este intotdeauna asa cum pare. Uneori un suflet va accepta karma unui alt suflet ca o modalitate de serviciu in slujba lui, si aceasta se petrece acolo unde deja exista o legatura puternica intre cele doua. Una dintre faptele cele mai mari pe care le puteti face pentru un alt suflet este sa va sacrificati pe voi insiva pentru el. De asemenea amintiti-va ca exista karma care este o recompensa si este meritata prin iubirea si serviciul vostru pentru ceilalti. Sunteti voi cei care creati calea voastra si experientele, si nu este nimeni de invinuit cand ea este indezirabila/e, cel putin nu asa cum voi va raportati la ea/ele.


Invatati-va bine lectiile si nu va trebui sa reveniti niciodata asupra lor, desi pot exista ocazii in care puteti sa fiti testati din nou, pentru a se asigura ca nu ati coborat stacheta. Daca aveti o experienta, care cu claritate are o lectie in ea pentru voi, ganditi-va la ea cu sinceritate si fara orice fel de prejudecati si asigurati-va ca intelegeti cauza. Totul se rezolva intr-un mod divin si drept, deoarece, dupa cum am subliniat adeseori, nimic nu are nici o nota de pedeapsa. Dumnezeu este Toata Iubirea si are rabdare nesfarsita cu Scanteile Sale de Dumnezeu (eng. Godsparks, n.t.), care vor fi mereu conectate cu Dumnezeu si tinute in Iubirea lui Dumnezeu.


Sunt SaLuSa din Sirius si inchei cu o dorinta plina de iubire, ca voi toti sa va gasiti adevarata cale si adevaratul sine. Continuati sa luminati Lumina voastra oriunde mergeti si fara sa stiti ii veti ajuta si pe altii sa si-o gaseasca pe a lor.





Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.