joi, 16 februarie 2012

SaLuSa 15-Februarie-2012
Evenimentele pe Pamant se accelereaza fara indoiala, si desi putini dintre voi sunteti direct implicati, voi veti stii ca aceasta este adevarat. Unele personaje ale Luminii s-au daruit, pentru a da un imbold si mai mare unor evenimente pozitive, ce vor ajunge la urechile voastre. Multe dintre reusitele lor nu au fost lasate sa fie raportate in mass media, insa va veni un moment cand aceasta nu va mai fi cu putinta. Ei au destabilizat regimul intunecat, care nu mai detine gradul de control suficient pentru a opri deznodamantul. El se va concretiza intr-o victorie a Luminii, si odata ce oamenii vor vedea dovezi in aceasta directie barajul se va revarsa si un mai mare succes va fi atins. Desigur, noi suntem constienti de actiunile ce au loc, si in masura posibilului vom ajuta aliatii nostri, spre a ne asigura ca ei isi ating obiectivele. Majoritatea dintre ei sunt constienti ca noi suntem cu ei si ca in permanenta ii protejam, iar aceasta le confera curaj si hotarare pentru a merge cu incredere inainte. Aceasta este necesar, deoarece ei adesea actioneaza sub amenintarea pierderii vietii lor.
In permanenta exista o curgere neintrerupta de anergie, care va mareste nivelele de constiinta, care se inalta cu repeziciune, si astfel marea trezire se raspandeste. Noi dorim ca in cele din urma fiecare suflet sa atinga punctul in care sa fie capabil sa ascensioneze. Totusi, aceasta este alegerea voastra, iar voi puteti fi siguri ca fiecare suflet care este pregatit isi va dori in mod firesc sa acensioneze. Daca exista griji pentru cei pe care ii iubiti, cum ca ei nu ascensioneaza, unii poate isi doresc sa revina imediat in dimensiunile joase, pentru a veni in ajutorul lor. Aceasta este chiar acceptabil, deoarece voi aveti un liber arbitru in ceea ce priveste viitorul vostru. Desigur, acea cale, precum si alte cai alternative va vor fi explicate, insa in final voi sunteti cei care va alegeti destinul. Dumnezeu v-a dat liber arbitru, si nu vi-l va lua inapoi. Voi puteti merge mai departe, dupa cum s-ar spune “la bine si la greu” si va fi ceea de ce veti avea parte.
Multe optiuni va sunt deschise voua dupa Ascensiune, iar multi se vor alatura Flotelor Galactice. Pentru unii acesta va fi locul unde va veti intalni adevarata familie, deoarece majoritatea membrilor raman la bordul Navelor Mama pentru sute de ani, iar acestea devin casa lor. In unele parti ale acestora sunt putine indicii, care sa lase sa se creada ca va aflati pe o Nava Spatiala, iar totul este creat astfel incat sa va simtiti acasa. Aceasta nu este ca si serviciul militar, insa mai relaxant si proiectat pentru un maxim de confort si bucurie. De fapt armamentul este folosit doar ca si masura de aparare, dar nu are scopuri distructive, decat daca el este ultima optiune in a respinge atacuri. Chiar si asa noi scoatem (salvam, n.t.) formele de viata, asa cum s-a petrecut in cazul rachetei, pe care ati pierdut-o imediat dupa lansare. Noi respectam viata si avem multe modalitati diferite de a ne-o proteja pe a noastra, si putem plasa un scut protector in jurul navei noastre, daca este necesar sau o mantie de invizibilitate. De fapt asemenea practici sunt motivul pentru care voi nu vedeti toate navele ce va umplu cerurile.
Putin cate putin, voi sunteti pregatiti pentru reuniunea noastra, si ea se va petrece inainte ca voi sa ascensionati, dar va deveni mai fireasca dupa Ascensiune. La inceput vin schimbarile menite a va propulsa in dimensiunea superioara, care va incepe Varsta de Aur. Evident, ea nu poate incepe pe Pamant, pana ce acesta nu este curatat de vibratiile joase, iar aceasta include toate sufletele care sunt dornice de a ramane in ele. Multa munca este realizata si a fost realizata pentru multi, multi ani, pentru a asigura ca fiecare suflet cunoaste ce este Ascensiunea. Aceasta include ocaziile cu care va intalniti cu Ghizii vostri, atunci cand sunteti decorporalizati, in timp ce corpurile voastre fizice dorm. Deci voi este posibil sa nu aveti neaparat amintiri constiente, insa subconstient voi veti fi stii.
Noi stim ca oamenii se ingrijoreaza de ce ar putea lasa in urma, deci dati-ne voie sa clarificam, ca tot ceea ce pretuiti si iubiti poate fi replicat in vibratiile superioare, si practic voi nu pierdeti absolut nimic. Animalele de companie cu care de asemenea aceti o legatura de iubire vor calatori de asemenea cu voi, dar vor avea o modaliatte cu mult mai superioara de a “vorbi” cu voi telepatic. Atunci cand v-am spus ca voi nu veti simti lipsa a nimic, noi am vorbit serios, si de fapt ceea ce voi recreati va fi cu mult mai superior decat a fost inainte. Cel mai binevenit castig al vostru va fi un trup fizic, care nu imbatraneste, si nu experimenteaza nici un fel de afectiune, deoarece el ramane in starea sa perfecta. Voi aveti atatea de castigat, si aceasta merita cu prisosinta orice efort sau sacrificiu pe care le faceti pentru a ajunge acolo. Aceasta perioada prin care treceti este una atat de importanta, incat fiecare suflet primeste un maxim de sustinere si incurajare. Uitati de Cei intunecati si focalizati-va asupra viitorului vostru, deoarece soarta lor este clara, iar voi aveti totul inaintea voastra.
Deci cum vedem noi lucrurile pe Pamant, noi le-am descrie ca fiind agitate, deoarece multi Lucratori intru Lumina sunt in confruntare directa cu Cei intunecati, insa ei vor fi victoriosi. Aspectele financiare par sa fie in pole position, iar noi ne-am astepta ca aceasta sa fie zona in care cel mai mare progres este inregistrat. Noi de asemenea vedem si mai multi membrii ai cabalei fiind inlaturati, si asteptam cu nerabdare sa ii vedem si pe liderii de la varf ai Illuminati in aceeasi ipostaza. Abordarea legala este pe cale si actiune este asteptata foarte curand. Totusi, amintiti-va ca aspectele legale sunt de obicei incarcate cu intarzieri, iar Cei intunecati sunt chiar abili in aceste aspecte. Nu se poate ca progresul sa fie intarziat pentru totdeauna, deci asteptati-va sa aflati despre aceste situatii.
Asa cum s-a spus si pana aici, nu va exista nici un sfarsit catastrofic al acestui ciclu, si prin comparatie doar unele mici tulburari de natura fizica. Vor fi repercursiuni de pe urma schimbarilor conditiilor meteorologice si a activitatii vulcanice, insa voi veti avea suficiente avertizari asupra acestora. De asemenea noi in permanenta linistim situatii, insa in acelasi timp trebuie sa ii permitem Mamei Pamant sa isi continue curatarea. Voi aveti tehnologia necesara pentru a prezice schimbari majore si puteti avertiza din timp oamenii de orice pericol. Totusi, este in cel mai mare interes pentru voi a fi precauti atunci cand va aflati in zone care au o istorie a activitatii seismice regulate.
Eu sunt SaLuSa sin Sirius, si iubesc fiecare suflet de pe Pamant, si dorim sa va spunem ca noile energii care vin spre Pamant sunt un semnal de trezire pentru multe suflete, care se lupta cu orice fel de presupuse amenintari pentru credintele lor. Este mai usor sa inaintati cu greu pastrand credintele cu care sunteti obisnuiti, insa acum este momentul sa va aventurati si sa iesiti din limitele autoimpuse. Incercati sa intelegeti ce se petrece si tineti minte ca Ascensiunea nu este un eveniment religios, ci este un mare pas in evolutia vostra spirituala permanenata. Da, ea il implica si pe Dumnezeu, dar acesta este Dumnezeul adevarat, din care fiecare ati primit propria voastra existenta. Dumnezeu este iubire, si chiar atunci cand voi negati existenta lui Dumenzeu, aceasta iubire nu va este luata. Dupa cum zicala citata spune: “Voi sunteti Fiinte Spirituale, care aveti o experienta in planul fizic”.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.